Ελλάδα
tvboxhouse@yahoo.com
699 533 6355

Πληροφορίες

Τα κορυφαία Tv Box στην αγορά που επιλέξαμε για εσάς μετατρέπουν την τηλεόραση σας σε μια έξυπνη συσκευή, ακούστε μουσική, δείτε χιλιάδες ταινίες και σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους αλλά και παρακολουθείστε LIVE όλα τα αθλητικά γεγονότα.
– Είναι σε θέση να αναπαράγουν ULTRA HD 4Κ- 6Κ- 8Κ περιεχόμενο. Με την αγορά TV Box μετατρέπουμε οποιαδήποτε τηλεόραση έχει θύρα HDMI σε Smart TV και μάλιστα ασύγκριτα καλύτερη από οποιαδήποτε “αυτόνομη” Smart TV.
– Με το TV Box θα έχουμε απεριόριστες ταινίες και σειρές μέσω ιντερνέτ στο KODI, NETFLIX, YOUTUBE, και σε άλλες έξυπνες και χρήσιμες εφαρμογές στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.

TV BOX ΓΙΑ IPTV ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ AKOMH KAI ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟ HDD η σε USB STICK
Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ ζωντανά τα αγαπημένα σας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ – ΣΕΙΡΕΣ – ΑΓΩΝΕΣ – ΤΑΙΝΙΕΣ και ότι άλλο θέλετε, είτε όσο εσείς παρακολουθείται άλλο πρόγραμμα, είτε προγραμματίζοντας το όταν λείπετε για να το δείτε αργότερα. – Για να βλέπεις ΟΠΟΙΑ ταινία και σειρά θέλεις ΟΤΑΝ θέλεις, σε Ελλάδα ή εξωτερικό.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές τηλεοράσεις στο ίδιο ή και σε διαφορετικά σπίτια π.χ. χωριό, εξοχικό, σπίτι φίλου κλπ, χωρίς να χάνονται οι ρυθμίσεις.
Εργοστασιακά εγκατεστημένες τις καλύτερες εφαρμογές τελευταίας γενιάς ανάμεσά τους και το KODI για να απολαύσετε μοναδικά προγράμματα με Αθλητικά, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά κλπ. ενώ διαθέτει πληθώρα από πασίγνωστες εφαρμογές όπως Kodi, Netflix , YouTube, Stremio, Google Chrome, Firefox, κ.α. ΟΛΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ.
– Έχετε ένα Mini PC στην οθόνη της τηλεόρασης με πληθώρα εγκατεστημένες εφαρμογές και κατεβάζοντας τις επιθυμητές από Google play, – Ενσωματωμένο Πανίσχυρο Dual Band (Διπλό) WiFi + Υποδοχή για Ethernet + Σύνδεση με Κινητό.
Αγώνες Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ κ. λ. π. από κανάλια Ελληνικά και του εξωτερικού σε ανάλυση HD. Αγώνες Ελληνικού Πρωταθλήματος + Champions League και Όλων των Υπολοίπων Πρωταθλημάτων του Κόσμου , όλα τα Ελληνικά Κανάλια εθνικής εμβέλειας + περιφερειακά + Κυπριακά + Ελληνόγλωσσα κανάλια ομογένειας σε Αμερική – Καναδά Αυστραλία κ. λ. π. Δωρεάν Όλα τα Κανάλια από όλες τις Χώρες του Κόσμου

Ειδικά για αλλοδαπούς και ξενόγλωσσους……(πχ.. Γαλλικά – Αγγλικά – Ιταλικά – Γερμανικά – Ισπανικά – Πολωνέζικα – Τούρκικα – Ρώσικα – Γεωργιανά – Βουλγάρικα – Αλβανικά – Αραβικά – Αιγύπτου – Αμερικής – Αυστραλίας – Βραζιλίας – Αργεντινής – Κίνας.. και άλλα πολλά…)
– LIVE ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-LIVE ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ-ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
– Όλες οι αναβαθμίσεις στις εφαρμογές που υποστηρίζουν τις ανωτέρω δυνατότητες και στις ταινίες γίνονται ΑΥΤΟΜΑΤΑ.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο σπίτι σας.

Tv box house & Accessories Απόρριψη